STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Specijalizovani kursevi
Poslovni engleski

DA LI ŽELITE DA NAPREDUJETE U KARIJERI?

DA LI ZNATE KAKO DA TO URADITE?

BUSINESS ENGLISH

Zašto Vam je potreban kurs Business English?

Pre ili kasnije, kakvim god poslom da se bavite, bićete u situaciji da vam je neophodno da obavite usmenu ili pismenu komunikaciju sa saradnicima sa inostranog govornog područja. Svesni smo svi da je engleski obično „zajednički” jezik kojim se najlakše možete sporazumeti, kako sa Englezima, tako često i sa Kinezima pa i Rusima.

Od čega se sastoji ovaj kurs?

Ukoliko ste na B1 nivou, ali i na višim nivoima, potrebno je upotpuniti poslovni vokabular, naučiti nove fraze kao i primeniti stare. Fond stručnih termina i izraza se stalno menja, sa napredovanjem poslovanja i tehnologije.

Ali šta je najbitnije?

Odgovor na to pitanje znate – komunikacija i tečnost u govoru engleskog. Ali, s obzirom da je u poslovanju izuzetno bitna i preciznost kod poslovnog dogovaranja, treba isključiti svaku mogućnost manje povoljnog poslovnog dogovora ili nesporazuma usled eventualnog nedovoljnog poznavanja jezika i termina. Brzo i efikasno usvajanje izraza koja su potrebna za svakodnevni poslovanje je u fokusu ovog kursa.

Šta sve obuhvata ovaj kurs?

Sledeće oblasti se obrađuju: pisanje poslovnih pisama, upiti, žalbe, narudžbine, ugovori, poslovanja putovanja, izveštaji, pisanje biografije, priprema za razgovor za posao, sastanci, marketing, vođenje sastanaka, pregovaranje, elektronsko poslovanja, itd.

Trajanje:

Kurs traje 3 meseca. Nastava se odvija dva puta nedeljno po 60 minuta.

Cena i uslovi plaćanja:

Cena kursa je 23 900 dinara.

Kurs je moguće platiti u 3 mesečne rate po 7 970 dinara.

Početak kursa:

Kurs počinje 2. novembra 2023. godine (online).

Prijavite se
×

    Popunite podatke kako bismo vas kontakltirali

    Poslovni engleski

    Modern English School