STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

10. ELTA konferencija

10. ELTA konferencija
ELTA conference
ELTA konferencija 2012. (slika: www.elta.org.rs)

18. i 19. maja 2012. godine održana je 10. ELTA IATEFL konferencija na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. U skladu sa temom konferencije Teaching Outside the Box svi prezenteri su se usredsredili na inovativne metode nastave.

Ove godine imali smo čast da plenarni govornici budu: Geraldine Mark, Graham Hall, Jayme Adelson Goldstein, Sophie Ioannou Georgiou, Steve Oakes, Danae Kozanoglou, Steve Lever i Tony O’Brien.

audience conference

Pored plenarnih predavanja,  radionice i prezentacije su održali vrhunski predavači iz Velike Britanije, Grčke, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Rumunije i Srbije: Tatiana Sildus, Damian Ross, Simon Parker, Ivona Ranđelović, Brankica Mitrović, Cleyera Martin, Tsvetelena Taralova, Roger House, Vera Savić, Jovanka Jovančevska, Lea Sobočan,  Akos Gerold i drugi.

Ivana Milosevic workshop creativity

Radionicu je održala i Ivana Milošević, direktor nastave u Modern English School.

Subota veče je bilo rezervisano za kviz, nagradnu igru i svečanu večeru. Pobednici kviza su bili Roger House, Branka Dečković i Ivana Milošević.

winners ELTA quiz
Roger House, Ivana Milošević i Branka Dečković

Bilo je jako zanimljivo čuti inovacije u ELT metodologiji kao i raznovrsne pristupe u podučavanju različitih starosnih grupa, kurseva i nivoa.