STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

The English Book Oxford Day 2013.

The English Book Oxford Day 2013.

Velika dvorana Sava Centra je 9. novembra 2013. godine bila premala da primi sve nastavnike engleskog jezika koji su došli da čuju fantastične predavače.

Seminar je otvorio Aleksandar Ilić ispred English Book-a, a prisutne su pozdravili Dejvid Mekfarlen, otpravnik poslova u Britanskoj ambasadi u Beogradu, Muhedin Fijuljanin, državani sekretar MPN, Toni O’Brajan, direktor Britanskog saveta i Danijela Serfajanović, predsednica udruženja nastavnika engleskog jezika ELTA.

Dejvid Kristal

Prvo je bilo predavanje profesora Dejvida Kristala na temu The Future of Englishes. Nakon pauze, imali smo priliku da čujemo talkshop Adriana Tenanta Teacher Reeboting i predavanje Lindzija Klendfilda Developing in the Social Network. Kao šlag na tortu, usledilo je predavanje What is a storyteller? koje je održala Džen Blejk, jedan od najboljih pripovedača današnjice.

Za sam kraj, prisutni su imali priliku da uživaju u izvođenju grupe The Bestbeat, jednog od najboljih The Beatles tribute bendova današnjice.

Lindzi Klendfild

Zaposleni u Modern English School su uživali u predavanjima a iskoristili su i prodajnu izložbu The English Book-a da obogate biblioteku škole sa oko 40 novih naslova.