STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

Kursevi jezika u inostranstvu

Kursevi jezika u inostranstvu

english across globe 

Škola engleskog jezika Modern English School Vam u toku školskog raspusta nudi spoj lepog i korisnog – kurseve stranih jezika za mlade u brižljivo odabranim centrima širom sveta. Naš zadatak je da mesto gde boravite bude atraktivno, sa mnoštvom turističkih i istorijskih sadržaja, ali pri tom ni jednog trenutka ne zaboravljamo na Vašu bezbednost. Naravno, naš primarni zadatak je da izaberemo najkvalitetnije škole stranih jezika u tim centrima. Sve škole pored nastave jezika imaju i dodatne sadržaje:  sportske programe  (fudbal, tenis, jahanje ili kombinovani program raznovrsnih aktivnosti), kurseve fotografije, filma, glume, modnog dizajna…

Kursevi stranih jezika za mlade u odabranim centrima širom sveta

Neki programi podrazumevaju da se na put polazi grupno, u pratnji profesora  koji se o grupi brine u toku celog boravka. U grupi je obično 10-12 studenata. Uvek vodimo računa da broj naše dece nikada ne prelazi 10% od ukupnog broja drugih studenata u školi, kako se ne bi narušila internacionalna atmosfera.

Engleska kurs u inostranstvu

Drugi programi podrazumevaju da se na put polazi individualno, bez našeg profesora. Međutim, na aerodromu na destinaciji koju ste odabrali sačekuju Vas predstavnici škole i preuzimaju brigu o Vama sve do Vašeg povratka kući.

Modern English School godinama uspešno sarađuje sa Educoteam-om iz Beograda koji se brinu da Vaše putovanje bude besprekorno. 

 

Za leto 2013. izdvajamo:

Više informacija o ma možete dobiti na sajtu Educoteam-a.