STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

Luke ‘n’ Dave – Sava Centar

Luke ‘n’ Dave – Sava Centar

26. februara su se nastavnici Modern English School ponovo našli u Sava centru. Povod je bio Mini seminar za nastavnike engleskog jezika (akreditovan pod brojem 197). Divni predavači Luke Prodromou i David Gibson.

Naziv prve radionice je bio Getting attention in Mixed Ability Classes i nju je vodio Luk. Nastavnici su imali priliku da saznaju nesto o Lukovoj motivacionoj planini kao i da otkriju vezu između 5. Betovenove Simfonije i nastave u velikim odeljenjima. Inspirativno! Hvala ti Luk na sjajnom predavanju!

Luke Prodromou, David Gibson, Borislava Jovanović i Ivana Milošević
Luke Prodromou, David Gibson, Borislava Jovanović i Ivana Milošević

Naziv Dejvidove radionice je bio “Catching them young”. Tom prilikom nam je Dejvid ukazao na drugačiji način poimanja dečje književnosti. Bio je tako divan i podelio je sa nama spisak dečjih knjiga (Anno’s Britain, Gorilla, Owl at Home, Where the Wild Things Are, In the Night Kitchen).

U Lukovoj drugoj radionici  “Voices from the Classroom – Becoming a Better Teacher” smo spoznali razne glasove koji su uticali na njegov razvoj i život.

Za kraj su nam Dejvid i Luk priredili mini predstavu – nekoliko skečeva, a koji su vezani za učenje engleskog jezika. Njihova pozorišna grupa je  Luke ‘n’ Dave.