STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

Počeo upis na polugodišnje kurseve za decu

Počeo upis na polugodišnje kurseve za decu

Zbog velikog interesovanja, škola stranih jezika MODERN ENGLISH SCHOOL vrši upis novih polaznika na dečije kurseve engleskog jezika, namenjene deci uzrasta od 3 do 12 godina.

Uz rad u malim grupama i individualni pristup koji primenjujemo u radu, vaše dete će na lak i prirodan način usvojiti engleski jezik.

Kursevi za decu

Opšte informacije:

  • kurs traje od februara do juna 2014.
  • tempo rada je dva puta nedeljno
  • radimo po najsavremenijim programima za decu
  • mogućnost plaćanja na 3 rate

Kursevi kreativnog engleskog su tako osmišljeni da uvode decu u svet engleskog jezika kroz priče i junake koji su njima bliski. Igrice, aktivnosti i motoričke vežbe kao važna edukativna sredstva su odabrana sa ciljem da doprinesu razvoju komunikativnih veština. Na kraju svake školske godine (u junu mesecu) organizujemo javne časove, na kojima  će mališani pred svojim roditeljima i profesorima pokazati šta su naučili na časovima engleskog proteklih meseci.

Prostor u kome radimo je u samom centru grada, preko puta Narodnog pozorišta. Prostor je u potpunosti prilagođen deci, savremeno opremljen i klimatizovan.

Upis se vrši u našem nastavnom centru, na adresi Dositejeva 1a, IV sprat, radnim danima, od 16 do 21h.

Kursevi za decu
* cena je za ceo semestar, za uplate do 17. februara ** plaćanje se vrši u dinarima, prema srednjem kursu NBS na dan uplate

Upis traje do 1. februara 2014.

Pridružite nam se!

Informacije na telefon: 011/334.00.38 i 063/710.99.58 ( od 12 do 20h)