STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

Seminar 830 u Kragujevcu

Seminar 830 u Kragujevcu

Jednodnevni akreditovan seminar Razvijanje usmenog izražavanja u nastavi engleskog jezika je organizovan 17. novembra 2012. godine u saradnji Udruženja Data Didakta i Regionalnog centra za stručno usavršavanje nastavnika,

Voditelji seminara su bili Biljana Pipović (Gimnazija, Vlasotince) i Ivana Milošević (škola stranih jezika Modern English School). 

Seminar je objavljen u Katalogu programa stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika za školsku 2012/2013 i 2013/2014 godinu,  a po završetku su učesnici dobili sertifikat da su uspešno završili seminar koji nosi 8 bodova.

Seminar se bavi savremenim metodama razvijanja sposobnosti usmenog izražavanja na engleskom jeziku kod učenika, pri čemu se posebna pažnja posvećuje motivaciji kao faktoru od velikog značaja za razvoj govorne veštine. Realizatori seminara su želeli da istaknu neophodnost uvođenja inovacija u samu nastavu radi podsticanja motivacije za usavršavanjem usmenog izražavanja. Radionice su prikazale mnoštvo slobodnih aktivnosti i govornih vežbi neophodnih za razvoj govornih sposobnosti.

Zahvaljujemo se domaćinima na odličnim uslovima i gostoprimstvu.