STUDIO ZA STRANE JEZIKE
Modern English School

Vesti

Zašto Treba Ići u Privatnu Školu Engleskog Jezika?

Zašto Treba Ići u Privatnu Školu Engleskog Jezika?

Ukoliko se nalazite u situaciji kada treba da, zbog posla, obrazovanja, ili lične želje, naučite engleski jezik brzo, efikasno, i kvalitetno, sigurno se pitate koji je najbolji način za to.

Današnje moderno doba nudi brojne prednosti – sveprisutnost interneta podrazumeva da većinu jezičkih nejasnoća možete razjasniti iz udobnosti vašeg doma. Pa ne postoje li razni besplatni YouTube kursevi? Da, ali privatna škola engleskog u Beogradu je i dalje nezamenljiva, a evo i zbog čega. 

Prednosti Ucenja EngleskogKoji su razlozi za odlazak u privatnu školu jezika?

Privatne škole engleskog jezika pružaju toliko mnogo prednosti u odnosu na učenje od kuće da nismo ni sigurni da možemo da navedemo baš sve na jednom mestu. Sigurno ćemo nešto zaboraviti. Ali, daćemo sve od sebe da vam predstavimo najbitnije razloga zbog kojih je pohađanje kursa engleskog u privatnoj školi jezika pravi izbor za vas:

  1. Motivacija – Bindžovanje je u modi, i šta vas tačno sprečava da pravite produžene pauze tokom učenja jezika od kuće? Da malo pogledate šta ima na TV-u, odslušate malo muzike, odigrate “samo pola sata” vaše omiljene igrice? Ovoga nema u privatnim školama jezika – one su mesto predodređeno za učenje, i to je najbolja motivacija koja vam je potrebna kako biste posvećeno učili jezik.
  2. Povratna informacija – OK, gledali ste razne klipove, “random” jutjuberi su vam pojasnili šta je tačno taj Present Simple Tense, smatrate da ste naučili… Ali, ko će vam ispraviti greške koje su, u učenju jezika, neminovne? Odraz u ogledalu? Teško… Zato vam je portebna stručnost koju pružaju profesori u privatnim školama jezika.
  3. Govor – U privatnoj školi jezika ćete pričati. Stalno. Neprestano. To jednostavno nije nešto što možete sami. Dobro, povlačimo reč – gorepomenuti odraz u ogledalu može biti od pomoći ako baš postane gusto, ali ništa ne može da zameni sagovornika koji će razgovarati sa vama tokom časa u privatnoj školi.
  4. Samopouzdanje – Vaše samopouzdanje u sopstvene jezičke sposobnosti biće sve veće i veće kako časovi u toku kursa jezika prolaze. Sve više i više ćete postajati svesni onoga što možete da izgovorite, i onoga na čemu treba još malo da radite. A vaše kolege sa kursa, kao i profesor, uvek će biti tu da vam pomognu ukoliko zapnete. 
  5. Zabava – Na kraju, odlasci na časove u privatnu školu engleskog jezika su zabavni. Gde su drugi ljudi tu je uvek i smeh, razgovor, i dobra atmosfera. Mnogi polaznici kurseva jezika sklope prijateljstva za ceo život. A prijateljstva sklopljena u rovovima učenja jezika su prijateljstva koja traju!

Koje su prednosti pohađanja kursa jezika u privatnoj školi?

Razlozi Za Ucenje EngleskogKao što ste videli, privatne škole jezika su pravi izbor ne samo za vas, već i za većinu osoba koje žele da nauče jezik na adekvatan i zabavan način. Ali, izgleda da još uvek niste ubeđeni? Možda biste ipak pre upisali Filološki Fakultet u Beogradu? Ipak ne? Pa, hajde onda da vidimo koje to prednosti pružaju privatne škole jezika:

  1. Nastavno osoblje – Prva, glavna, i najbitnija prednost privatne škole jezika jeste upravo nastavno osoblje. To su stručne osobe koje žele da znanje podele sa vama i koje daju sve od sebe da jezik naučite što lepše i lakše. 
  2. Organizacija – Isto to osoblje pomno planira i organizuje svaki čas tokom vašeg kursa. Nijedan profesor u privatnoj školi neće ući u učionicu i improvizovati nastavnu jedinicu. Ne, profesori se pripremaju kako biste vi naučili engleski jezik što bolje!
  3. Oprema – Privatne škole engleskog jezika su, po pravilu, veoma dobro opremljene. Tu su projektori, pametne table, računari, slušalice, televizori… Tabla i kreda su stvar prošlosti u dobroj privatnoj školi. Moderne nastavne metode donose prave rezultate!

“Koja je najbolja privatna škola jezika u Beogradu?”

Ukoliko smo najzad uspeli da vas ubedimo da treba da se makar raspitate o kursu engleskog jezika u nekoj privatnoj školi u Beogradu, vreme je za drugi korak – u koju privatnu školu otići? Izbor je samo jedan – Modern English School Beograd!

U MES-u dajemo sve od sebe kako biste vi naučili engleski jezik brzo i kvalitetno. Naše nastavno osoblje je najbolje u onome što radi – a to je podučavanje engleskog jezika. Ukoliko ste ikad krenuli na kafu u Skadarliju, skoknite i do naše škole – blizu smo i čekamo vas!